Strada Pescarusului, Acces Elektra
+40 241 858 139
Book Now Rezervare
Languages
 
Limbă
 
Despre Elektra
Singura locatie de 4 stele din Vama Veche

Hotelul Elektra dispune de un numar de 25 Camere Queen, 4 Camere Twin si 4 Apartamente Deluxe cu balcon, toate fiind pozitionate cu vedere la mare si dotate cu facilitatile confortului de 4 stele.
  • Check-in: 18:00-00:00 & Check-out: 07:00-12:00
  • Internet Wi-Fi in toate camerele
  • Piscina interioara si exterioara
  • Parcare pazita gratuita
  • Camere nefumatori, Aer Conditionat, Lift

Rezervare Online

Pentru a oferi o experienta de neuitat, Elektra Vama Veche vine in intampinarea oaspetilor sai cu o propunere de eleganta si stil imbinand doua mari stiluri arhitecturale Victorian si Baroc. Elementele sunt armonios imbinate pentru a oferi confortul si placerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre.

Amplasamentul ingenios ales ofera tuturor oaspetilor camere cu vedere la mare si acces spre plaja privata special amenajata pentru a se bucura de un rasarit de soare la adapostul umbrelei de paie. Mobilierul din toate incaperile este din lemn masiv atent selectat pentru a se imbina armonios cu decoratiunile interioare de calitate superioara.

Zona destinata intampinarii oaspetilor este pregatita sa va introduca in atmosfera unui sejur de neuitat alaturi de noi. Va puteti relaxa in lounge sau pe terasa cu acces gratuit la internet WiFi iar barul hotelului va asteapta cu bauturi alese preparate atent de catre bartender-ul nostru.

Politica de rezervare

- Rezervarea spatiilor de cazare se va face in scris completand formularul de rezervare on-line sau e-mail. Comanda de rezervare va fi confirmata/infirmata de catre departamentul Rezervari, in scris.
- Rezervarea se face prin achitarea a 50% din valoarea totala a pachetului turistic, iar achitarea integrala se va efectua cu 14 zile inainte de inceperea sejurului.

Politica de anulare a rezervarii

- Anularea rezervarii se va face in scris, prin e-mail.
- Daca rezervarea se anuleaza cu 14 zile (calendaristice) inainte de inceperea sejurului, clientului i se va returna contravaloarea sumei platite pana la acel moment.
- Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 14 zile dar nu mai putin de 7 zile (calendaristice) inainte de inceperea sejurului, clientului i se va retine 50% din contravaloarea sejurului.
- Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 7 zile (calendaristice) inainte de inceperea sejurului, se va retine in totalitate contravaloarea sejurului.

CHECK-IN: 18:00

Cazarea oaspetilor inainte de ora 18:00(dar nu mai devreme de orele 12:00) este posibila in functie de disponibilitatea de cazare la momentul respectiv.

CHECK-OUT: pana la ora 12:00

Turistul poate elibera camera mai tarziu de ora mentionata, la cerere, daca programul de rezervari permite acest lucru, contracost, dupa cum urmeaza:

- eliberarea camerei pana la ora 15:00 : 25% din tariful unei nopti de cazare afisat la receptie (fara mic dejun).
- eliberarea camerei in intervalul 15:00-18:00 : 50% din tariful unei nopti de cazare afisat la receptie (fara mic dejun).
- eliberarea camerei dupa ora 18:00 : indiferent la ce ora va pleca turistul, se va aplica tariful integral al unei nopti de cazare, afisat la receptie.

Cazarea se va face in baza prezentarii unui act de identitate, a voucher-ului (in cazul turistilor cu sejurul comandat la o agentie de turism) si a completarii fisei de cazare.

Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv, nu putem garanta o anumita camera, un anumit etaj, camere alaturate, etc. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.

Modalitati de plata

- plata numerar (RON)
- carti de credit (Visa, Mastercard, Maestro)
- transfer bancar (plata se face inaintea cazarii)

Politica generala

• Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele furate, pierdute sau presupus furate in incinta proprietatii, hotelului, restaurantului, barului, si nici a sectorului de plaja privat.
• Nu este permis accesul cu animale de companie.
• Nu este permis fumatul in camere sau in spatii publice. In caz contrar, se va aplica o taxa de 250 lei pentru a acoperi costurile de curatare speciala a camerei. Camera de hotel este prevazuta cu detector de fum, acesta poate declansa alarma de incendiu.
• Vizitele in camera dumneavoastra pot fi primite in timpul zilei, in intervalul orar 08:00-20:00, in limita a 2 ore, fara a se adauga costuri suplimentare. Daca o vizita in acest interval va depasi 2 ore, se va taxa cu 50 lei. Vizitatorii sunt rugati sa se inregistreze la receptie.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Protectia Datelor Personale