Strada Pescarusului, Acces Elektra
+40 241 858 139
Book Now Rezervare
Languages
 
Limbă
 
Activitati si Facilitati
Toate facilitatile au fost gandite pentru a va face sederea cat mai confortabila si sejurul cat mai placut

Bar Receptie

Zona destinata intampinarii oaspetilor este pregatita sa va introduca in atmosfera unui sejur de neuitat alaturi de noi. Va puteti relaxa in lounge sau pe terasa cu acces gratuit la internet WiFi iar barul hotelului va asteapta cu bauturi alese preparate atent de catre bartender-ul nostru.

Aditional va puteti petrece timpul pe terasa hotelului cu acces spre plaja privata special amenajata pentru a va bucura de un rasarit de soare la adapostul umbrelei de paie.

Plaja Privata

Hotelul este amplasat la aproximativ 50 de metri de plaja privata dotata cu sezlonguri si beach bar.

Prosoapele sunt oferite gratuit de catre hotel pe baza unor cartele personalizate. Zona unde se regaseste plaja este aleasa si amenajata special pentru a oferi confortul si linistea unui sejur relaxant.

Parcare

Toti oaspetii nostri beneficiaza gratuit de parcarea privata a hotelului fara a avea nevoie de rezervare prealabila. Parcarea este pazita 24/7 si nu este permis accesul in interiorul acesteia persoanelor care nu sunt cazate in hotel.

Transport

Puteti beneficia contra cost de serviciul nostru de transport catre sau de la aeroport. Fie ca va deplasati pe cont propriu, impreuna cu familia sau faceti parte dintr-un grup organizat puteti opta pentru o varianta optima de transport inclusiv serviciul nostru de inchirieri auto.